Volcano Classic

399,00

Volcano Classic -vaporisaattori muutti koko vaposkenen, kun se julkaistiin – eikä ole vaikea ymmärtää miksi. Kaikki tässä vapossa on laatua ja se on loistava valinta niille, jotka ottavat höyrystämisen vakavasti ja haluavat investoida todella erinomaiseen, tehokkaaseen vaporisaattoriin.

Se on helppokäyttöinen ja käyttää ikonista Volcano “Easy Valve” -ilmapallojärjestelmää varmistaakseen, ettei laadukasta höyryä menetetä. Tämä vapo on ollut myydyin pöytävaporisaattori yli kahden vuosikymmenen ajan, eikä syyttä suotta. On vain yksi parempi pöytämalli, ja se on Volcano Hybrid joka maksaa jonkin verran enemmän, joten jos etsit parasta vastinetta rahallesi Volcanon pöytövaporisaattoreista, Classic on erittäin hyvä ja kustannustehokas vaihtoehto.

Volcano Classic kehitettiin ja sitä valmistetaan edelleen Saksassa korkealaatuisilla materiaaleilla sen varmistamiseksi, että tuotetut höyryt ovat aina ehdottoman puhtaita, ja että ne toimivat edelleen korkeimmalla tasolla vuosi toisensa jälkeen. Vuosien mittaan kehittynyt maine on vain välähdys Volcano Classicin tarjoamaan huomattavaan laatuun, joka on luotettavuutta ja pitkäikäisyyttä tasolla, johon mikään muu vaporisaattori ei ole päässyt.

  • Höyryä ilmapalloista
  • Edistyksellinen ja luotettava tekniikka
  • Suuritehoinen lämmitysjärjestelmä
  • Tarkka lämpötilanhallinta
  • Yhteensopiva yrttien, vahojen ja öljyjen kanssa
  • Valmistettu korkealaatuisista materiaaleista
Lisää muistilistaan
Lisää muistilistaan
Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osasto: Avainsanat tuotteelle ,

Kuvaus

Toimitusaika noin 1-2 viikkoa maksetusta tilauksesta.

Lisätiedot

Väri

Onyx, Hopea

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Volcano Classic”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Saatat myös pitää...