Julkaistu Jätä kommentti

Uusia ominaisuuksia verkkokauppaamme

Olemme lisänneet kaksi uutta ominaisuutta verkkokauppaamme, joiden toivomme helpottavan shoppailua verkkokauppa-alustallamme.

Ensimmäinen lisättävä ominaisuus on “Muistilista” johon voit kerätä haluamiasi tuotteita. Tämä on kätevä lisäominaisuus, sillä tuotteiden lisääminen muistilistalle, ei varaa tuotetta verkkokaupan saldosta. Mikäli taas olet lähdössä ostoksille kivijalkamyymälään, voit näppärästi käyttää muistilistaa ostoslistanasi, jolloin ostosten tekeminen myymälässä on nopeaa ja jouhevaa. Pääsääntöisesti verkkokaupan ja kivijalkamyymälän hinnat ovat samoja. Joitain poikkeuksia lukuunottamatta.

Toinen lisätty ominaisuus liittyy varastosaldoon. Meiltä on paljon pyydetty lisäominaisuutta, joka informoisi jo tuotteen “kansikuvassa”, onko tuotetta varastossa vai ei. Tämä helpottaisi niiden tuotteiden löytämistä, joita varastosta löytyy, eikä näin ollen tuotteen sisälle enää tarvitse mennä. Nyt tällainenkin ominaisuus löytyy verkkokaupastamme! Näet jo heti etusivulta, mikäli tuote on “Loppu varastosta!”.

Jos kaipaat joitain hyödyllisiä ominaisuuksia verkkokauppaamme, otamme nämä palautteet ilolla vastaan! Ehdotuksia voi laittaa vaikka yhteydenottolomakkeemme kautta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *