Siemenet

Siementen keräileminen on hauska ja jännittävä harrastus kenelle tahansa hampusta sekä sen historiasta kiinnostuneille. Kokoelmien keräileminen teemoittain on mielekästä sekä samalla osallistut hampun geneettisen moninaisuuden säilömiseen. Hyvin koottu ja säilötty siemenkokoelma voi kasvattaa rahallista arvoaan ajan myötä harrastelijoiden keskuudessa. Valikoimistamme löytyy mielenkiintoisia, jännittäviä ja harvinaisia keräilylajikkeita niin aloittelevien keräilijöiden kuin todellisten harrastajien tarpeisiin.

Tiesithän, että Suomen lain mukaan kannabiksen kasvattaminen käytettäväksi huumausaineena tai sen raaka-aineena taikka käytettäväksi huumausaineen valmistuksessa tai tuotannossa on kiellettyä. Teon yrittäminenkin on laitonta ja siitä voidaan tuomita sakkoon tai vankeuteen enintään kahdeksi vuodeksi. Tämän vuoksi emme myy siemeniä alaikäisille. Myytävien siementen ainoa sallittu käyttötarkoitus on keräily ja genetiikan säilöminen. Siemeniä ei tule pyrkiä idättämään, eikä niille täten tarjota itämistakuuta. Muissa käyttötarkoituksissa jää asiakkaan vastuulle varmistaa toiminnan luvallisuus.

Varastoimme yli 15 tunnetun ja laadukkaan siementuottajan kannabislajikkeita kuten Barneys Farm, Sensi Seeds, Dutch Passion, Royal Queen Seeds, Ripper Seeds, Paradise Seeds, Tastebudz, Kannabia, FastBuds, World Of Seeds, T.H.Seeds, Seedsman, DNA Genetics sekä Divine Seeds.

Näytetään tulokset 1–9 / 133

Näytetään tulokset 1–9 / 133