Toimitusehdot

Nämä yleiset toimitusehdot sisältävät 420finland.fi-verkkokauppaa (Verkkopalvelua) koskevat toimitus- ja sopimusehdot.

Verkkokauppa on tarkoitettu yrityksille ja yksityishenkilöille. Tuotteiden hinnat sisältävät kulloinkin voimassa olevan arvonlisäveron. Veroerittely näkyy ostoskorissa ja tilausvahvistuksessa. 420finland.fi pitämä asiakasrekisteri on luottamuksellinen. Tietoja ei luovuteta eteenpäin muille. Tilauksen yhteydessä tilaajan on ilmoitettava nimi, osoite, sähköpostiosoite ja puhelinnumero. Tilaus on sitova tilaajan saatua kirjallisen tilausvahvistuksen.

1 Palveluntarjoaja ja verkkokaupan ylläpitäjä

420finland.fi-verkkokaupan ylläpitäjä on Mileda Oy (Palveluntarjoaja), laskuttajana Mileda Oy , y-tunnus 3178597-1.

2 Palvelun käyttäjä

Palvelun käyttäjää kutsutaan Asiakkaaksi riippumatta siitä, rekisteröityykö Asiakas palveluun. Tuotteita voi tilata myös ilman rekisteröintiä, mutta tilauksen yhteydessä vaadimme Asiakkaalta tietoja palvelun tilaamista varten. Nämä toimitusehdot koskevat kaikkia Asiakkaita, olivat ne yritys-, yhteisö- tai kuluttaja-asiakkaita.

3 Maksut ja hinnat

Tuotteet maksetaan tilauksen yhteydessä. Verkkokaupassa voi maksaa toistaiseksi vain tilisiirroilla, suomalaiselle pankkitilillemme. Maksutiedot on esitetty tilausvahvistuksessa. Asiakas vastaa tilisiirron onnistumisesta ja oikeellisuudesta.

4 Toimitus, omistusoikeus ja vaaranvastuu

Toimitamme tuotteitamme myös Ahvenmaalle sekä Viroon. Vi levererar även till Åland och Estland!

4.1 Omistusoikeus ja vaaranvastuu

Tuotteiden omistusoikeus siirtyy Asiakkaalle heti sopimuksen teon jälkeen. Kuitenkin vasta sitten, kun tilauksen maksusuoritus näkyy tilillämme kokonaisuudessaan. Tuotteen vaaranvastuu siirtyy Asiakkaalle, kun Asiakas on saanut tuotteen hallintaansa (esimerkiksi kuittaamalla sen Postista).

Mikäli tuote on vahingoittunut kuljetuksen aikana, on siitä ilmoitettava välittömästi asiakaspalveluun, kuitenkin 3 vuorokauden kuluessa lähetyksen vastaanottamisesta. Mikäli asiakas valitsee lasia sisältäviä tuotteita tilatessaan toimitustavaksi tavallisen kirjelähetyksen, myyjä ei ole korvausvastuussa tuotteen särkyessä Postin käsittelyssä. Vastuu on näin asiakkaalla toimitustavan valinnassa. Emme koskaan suosittele lasia sisältäville tuotteille normaalia kirjelähetystä.

5 Vaihto- ja palautus

Palveluntarjoaja myöntää tuotteilleen 14 päivän palautusoikeuden. Palautusoikeus koskee vain avaamattomia, alkuperäispakkauksessa olevia, käyttämättömiä ja myyntikelpoisia tuotteita. Palautusoikeus ei koske kuitenkaan keräiltäviä siemeniä. Vaihto- ja palautusoikeus ei koske myöskään syötäväksi tarkoitettuja tuotteita kuten makeisia.

Virheellisestä toimituksesta, viallisesta tuotteesta tai mikäli tuote on kadonnut kuljetuksen aikana, on Asiakkaan tehtävä ilmoitus viipymättä osoitteeseen asiakaspalvelu@fourtwenty.fi.

6 Takuu ja virhevastuu

6.1 Laitteiden takuu

Takuu määräytyy valmistajan määrittelemien takuuehtojen mukaisesti. Takuu ei koske keräilysiemeniä, eikä siemenille anneta itämistakuuta. Älä siis idätä siemeniä.

6.2 Virhevastuu

Palveluntarjoaja ei vastaa mahdollisista Palvelun, tuotteiden tai aineistojen virheellisyyksistä tai niistä johtuvista seurauksista. Palveluntarjoaja ei myöskään vastaa mistään välittömistä, eikä välillisistä vahingoista tai haitoista, jotka johtuvat esimerkiksi siitä, että Palvelu, tuote tai aineisto ei vastaa Asiakkaan tarpeita tai tavoitteita.

Palveluntarjoajan vastuu tehdystä tilauksesta rajoittuu aina sopimuksen purkamiseen ja mahdollisesti etukäteen maksettujen suoritusten palauttamiseen.

7 Muutokset

Palveluntarjoajalla on oikeus muuttaa näitä ehtoja yksipuolisesti. Käyttäjä hyväksyy palvelun kulloinkin voimassaolevat ehdot käyttäessään palvelua. Näitä toimitusehtoja on tarkasteltu ja päivitetty viimeksi 1.1.2023