Arizer XQ2

269,00

Voiko loistavasta tehdä vielä loistavamman? No arvaat varmaan vastauksen. Kyllä siitä voi! Ylivoimaisesti eniten myydyin Arizer Extreme Q -pöytävaporisaattori on nyt uudistunut ja valmistaja latoo pöytään mahtipontisen ja supertyylikkään pöytävaporisaattorin, josta ei puutu juuri mitään. Nimittäin Arizer XQ2 -mallin.

Arizer XQ2 on ominaisuuksiltaan ja hinta-laatusuhteeltaan markkinoiden monipuolisin sekä ylivoimaisesti edullisin pöytävaporisaattori. Se päihittää monet kalliimmat kollegansa niin ominaisuuksiltaan kuin hinnaltaankin.

On kulunut yli kymmenen vuotta siitä, kun Arizer mullisti pöytämallisten vaporisaattoreiden markkinat lanseeraamalla Arizer Extreme Qn. Nyt on vihdoin sen seuraajan, Arizer XQ2:n, aika.

Asiakaspalautetta kuunneltuaan Arizer on tehnyt useita merkittäviä parannuksia alkuperäiseen verrattuna. Uutta Arizer XQ2:lle ovat innovatiiviset värilliset LED-valot, jotka kertovat sen nykyisen tilan, parannettu lasinen yrttikulho ja uudelleen suunniteltu ilmavirtaus joka varmistaa, että vain puhtain ja maukkain höyry pääsee huulille.

Parasta tässä vaporisaattorissa on, että se on suunniteltu kaikille – olitpa sitten kokenut käyttäjä tai vasta-alkaja. Runsaiden ominaisuuksien, nopean lämmityksen ja laadukkaiden osien ansiosta voit olla varma, että jos ostat Arizer XQ2:n, saat pöytämallisen vapen, joka kestää vuosia.

Lisää muistilistaan
Lisää muistilistaan
Osasto: Avainsanat tuotteelle ,

Kuvaus

Toimitusaika noin 1-2 viikkoa maksetusta tilauksesta.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Arizer XQ2”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *