Arizer Extreme Q

(1 tuotearvio)

219,00

Arizer Extreme Q tarjoaa päihittämätöntä laatua ja sopii erinomaisesti niille, jotka etsivät huippuluokan vaporisaattoria jota on helppo käyttää, ainutlaatuisten ominaisuuksien kanssa. Se on ihanteellinen niin kokeneemmille vapettajille kuin aloittelijoillekin, koska se tarjoaa runsaasti ominaisuuksia kuitenkaan vaarantamatta nopeita ja mahtavia tuloksia. Yhtenä maailman myydyimmistä pöytävaporisaattoreista ei ole vaikea ymmärtää, miksi Arizer Extreme Q on saanut niin positiivisen maineen.

Tämän vaporisaattorin lasirakenne varmistaa, että kaikki tuotetut yrttihöyryt ovat 100% vapaita haitallisista myrkyistä ja maistuvat hyvältä. Sen huippuluokan keraaminen lämmitysjärjestelmä höyrystää vaivattomasti kaikenlaisia ​​yrttejä ja varmistaa, että saat aina maksimaalisen hyödyn valitsemistasi yrteistä.

Sen sisäiset lämmityselementit ja anturit mahdollistavat laitteen saavuttaa optimaalisen lämpötilan vain 2 minuutissa, mikä tarkoittaa, että voit aloittaa melkein heti, kun on aika nauttia yrttejä.

Yksi Arizer Extreme Q:n eduista on mahdollisuus nauttia vaporisaattori-kokemuksestasi letkulla tai ilmapallolla. Tulet myös nauttimaan automaattisista tuulettimen nopeuksista, sisäänrakennetusta lämpötilan säädöstä ja hyödyllisestä LED-näytöstä, jotta voit hallita vaporisaattorin toimintaa kokonaisvaltaisesti. Asetuksia voidaan hallita jalustan painikkeilla, mutta siinä on myös kaukosäädin, joten voit käynnistää lämmitysmekanismin myös silloin, kun et ole huoneessa. Arizer Extreme Q:n tarjoama joustavuus ja helppokäyttöisyys tekevät siitä todella mahtavan vaporisaattorin.

  • Viimeisin päivitetty versio
  • Voidaan käyttää ilmapallon ja letkun kanssa
  • Tarkka lämpötila
  • Kompakti mutta monipuolinen muotoilu
  • Muuta asetuksia kaukosäätimellä
  • Digitaalinen LED-näyttö
  • Muokattava automaattinen sammutusajastin
Lisää muistilistaan
Lisää muistilistaan

Kuvaus

Toimitusaika n. 1-2 viikkoa maksetusta tilauksesta.

1 arvio tuotteelle Arizer Extreme Q

  1. O

    Ei ehkä näytä maailman tehokkaimmalta, mutta todellakin ajaa asiansa. Helppokäyttöinen, kevyt ja lämpenee nopeasti.

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Saatat myös pitää...