Smono 4

109,00

Uusin versio 1/2023

Smono 4 on yksinkertainen ja erittäin helppo käyttää, mikä tekee siitä loistavan vaporisaattori valinnan aloittelijoille sekä kokeneemmillekin höyryttelijöille. Se pystyy tarjoamaan korkealaatuisia höyrypilviä jotka takuuvarmasti maistuvat hyvältä, ja säädettävän ilmavirtauksen ja tukevan lasisen suukappaleen yhdistelmä takaa huippuluokan vapo-kokemuksen joka kerta. Voit höyrystää yrttejä, vahoja ja öljyjä (mukana toimitetulla kapselilla), mikä tarkoittaa, että se sopii yhtä hyvin kokeneille vapettajille.

Smono 4:ssä on sisäänrakennettu ladattava 2300 mAh:n akku, jonka voima ja pitkäikäisyys ovat melkein vertaansa vailla. Se pystyy tarjoamaan tarpeeksi virtaa kestämään jopa kymmentä täyttä vapo-sessiota, ja sen jälkeen akku latautuu täyteen vain 1,5 tunnissa. Ainoa mahdollinen haittapuoli on, että tätä vaporisaatoria ei voida käyttää latauksen aikana, mutta niille, jotka suunnittelevat sessionsa ja ottavat latausajan huomioon, tämä ei ole ongelma.

Laitteessa on 8 ennalta asetettua lämpötilatasoa, joten et joudu jatkuvasti näppäilemään painikkeita halutun lämpötilan saavuttamiseksi. Voit valita lämpötilan 160°C – 230°C väliltä 10°C porrastuksella, ja OLED-näyttö osoittaa tarkasti, missä lämpötilassa Smono 4 on ja mihin lämpötilaan se tähtää. Lämmitysprosessi vie vain 30 sekuntia!

  • Kuumenee vain 30 sekunnissa
  • Helposti puhdistettava keraaminen pesä
  • Korkealaatuinen lasinen suukappale
  • Kompakti & kannettava
  • USB-ladattava
  • Vaprisoi yrttejä, vahoja ja öljyjä
Lisää muistilistaan
Lisää muistilistaan
Osasto: Avainsanat tuotteelle ,

Kuvaus

Toimitusaika n. 1-2 viikkoa maksetusta tilauksesta.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Smono 4”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *