Loppu varastosta!

Flowermate Aura

89,00

Flowermate Auran pienikokoisen ja virtaviivaisen ulkokuoren sisällä on innovatiivinen lämmityspesä, joka on yhdistetty täysin eristettyyn ilmatiehen. Tämän rakenteen avulla kaikki höyryt kulkevat laitteen läpi joutumatta kosketuksiin minkään elektroniikan kanssa, jotta varmistetaan, että höyry koostuu vain yrttien vaikuttavista aineista ja mausta. Tämän vaporisaattorin huippuluokan suunnittelu takaa ensisijaisen turvallisuuden – ja erinomaisen maun joka kerta!

Koska Flowermate Aura on vain 15 cm pitkä kynän muotoisella rakenteella, se on erittäin huomaamaton ja helppo piilottaa kuljettaessa. Täydellinen taskussa tai laukun sisällä, kun on aika lähteä ulos, jotta voit nauttia laadukkaasta vapo-kokemuksesta missä tahansa. Mikä parempaa, sen käyttökelpoinen turvalukko varmistaa, että se ei kytkeydy vahingossa päälle vahingossa kuljetuksen aikana – virtapainike vaatii vähintään viisi peräkkäistä painetta laitteen käynnistymiseksi ja lämmityksen aloittamiseksi.

Kaikki kokeneet käyttäjät ymmärtävät lämpötilanhallinnan tärkeyden, ja Flowermate Aura on nimenomaan siinä erinomainen. Siinä on helposti luettava LED-näyttö, joka näyttää tarkkoja lämpötilalukemia kaiken aikaa, ja sitä on helppo hallita. Jos haluat muuttaa lämpötilaa, paina vain vastaavia + tai – painikkeita haluamallasi tavalla. Tehokkaan akun ansiosta Flowermate Aura pystyy kuumentamaan kokonaan 60 sekunnissa, mikä tarkoittaa, että et koskaan tylsisty odottaessasi.

  • Höyrystä yrttejä, vahoja ja öljyjä
  • Akunkesto jopa 2 tuntia
  • Nopea lämmitysaika
  • Huomaamaton, ohut ja kannettava
  • Täysi lämpötilanhallinta
  • LED-näyttö

Loppu varastosta!

Ilmoita kun tuotetta varastossa

Lisää muistilistaan
Lisää muistilistaan

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Flowermate Aura”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.