Bilekuosi korttipeli

29,95

Huumeita, seksiä ja alkoholia! Bilekuosi (Dope Fiend) on poliittisesti epäkorrekti korttipeli, jonka julkaisi tamperelainen pikkufirma Mind Altering Games.

Huumorivetoisuudestaan huolimatta Bilekuosi ei ole pelkkää kevyttä kortinlätkintää, sillä voittaminen vaatii varovaisuutta ja taktikointia. Haittapuolena on jonkinasteinen sekavuus, ja myös sääntökirja vaatii huolellista lukemista.

Pelin kulku

Bilekuosi koostuu 150 kortista, jotka on pakattu kompaktiin pelilaatikkoon. Kortteja on kolmea sorttia: huumeita ja muita nautintoaineita, kulttuurikorteiksi nimettyjä toimintokortteja sekä diilereitä. Korttien lisäksi tarvitaan paperia ja kyniä pisteiden merkitsemiseen sekä kolikko muutamien korttien kolikonheittelyä varten.

Omalla vuorolla voi pelata huumekortteja ja kulttuurikortteja. Erilaisia huumeita löytyy laaja valikoima kahvista kokaiiniin ja sienistä sedatiiveihin. Kulttuurikorteilla voi esimerkiksi tilata ambulanssin, aiheuttaa huonoja trippejä, harrastaa seksiä tai ottaa valokuvan pelaajasta, joka harrastaa seksiä… kiinnostuitko? hyvä sillä pelin ohjeet löydät suomeksi ja englanniksi.

Varastossa

Lisää muistilistaan
Lisää muistilistaan
Osasto:

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Bilekuosi korttipeli”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *