Julkaistu Jätä kommentti

Turun kivijalka palvelee koko kesän

Turun kivijalkamyymälämme Satakunnantiellä palvelee koko kesän normaalein aukioloajoin. Tule moikkaamaan ja haukkaamaan vaikka herkullisen rapea panini grillistämme, kera kylmän ja raikkaan virvoitusjuoman. Panini + virvoitusjuoma koko kesän vain kympillä!

Myymälän aukioloajat: ark. 11-18 sekä la. 12-16.20 / Verkkokauppa palvelee ympäri vuorokauden, jokaisena päivänä. Verkkokaupan toimitukset toimitetaan myös normaalisti, eli joko samana tai seuraavana arkipäivänä kun maksusuoritus näkyy tilillämme.

Yli 100€ tilauksissa voit tiedustella myös kotiinkuljetustamme Turun alueelle p. 0453413875 tai sähköpostilla asiakaspalvelu(at)fourtwenty.fi / Kotiinkuljetuksesta veloitamme vain 5€ ja saat tilaamasi tuotteet nopeasti saman päivän aikana. Maksu toimituksen yhteydessä joko kortilla tai käteisellä. Toimituksemme on huomaamaton.

Ohje kotiinkuljetuksen tilaamiselle: 1.) Tilaa tuotteet normaalisti verkkokaupan kautta ja 2.) valitse toimitustavaksi (Kotiinkuljetus Turun alue) ja 3.) tilauksen jälkeen olemme sinuun yhteydessä puhelimitse, varmistaaksemme tilauksen ja toimitusajankohdan.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *