TinyMight 2

Alkuperäinen hinta oli: €369,00.Nykyinen hinta on: €349,00.

Kannettavien vaporisaattoreiden standardi on syntynyt… Ja se tulee Suomesta, 10 vuoden takuulla!

Tehokas, vankka, kaunis, nopea, helppokäyttöinen ja puhdas, ja mikä tärkeintä, hämmästyttävä höyrynlaatu.

”Tinymight 2 on pitkien opettelujen, kokemusten ja palautteiden tulos, jonka olemme saaneet toimintamme aikana vuodesta 2019 lähtien. Sen varsinainen suunnittelu- ja viimeistelyprosessi on kestänyt yli puolitoista vuotta, kera lukemattomien päivitysten, voimme nyt vihdoin esitellä ylpeänä uuden Tinymight 2:en.”

Puun valinta: Amerikkalainen pähkinäpuu pitää Tinymight 2:n hieman viileämpänä, ja sillä on paremmat eristysominaisuudet kuin tammella. Myös sen rakenne on yleensä tasaisempi, joten sen avulla laite tuntuu tukevammalta ja sileämmältä kädessä. Ja tottavie myös kauniilta.

Koko: Tinymight 2 on isompi kuin alkuperäinen Tinymight. Tämä mahdollisti kolme asiaa: paremman lämmöneristyksen, paljon kestävämmän rakenteen ja enemmän tilaa kehittyneemmälle elektroniikalle.

Akkukansi: Päivitimme myös akkukannen, akkujen vaihtamisen helpottamiseksi. Alkuperäisessä mallissa oli upotettu kansi, jonka avaamiseen tarvittiin usein kolikkoa. Uudessa kannessa on mukava pitopinta, josta tarttuu ja avautuu helposti ilman lisätyökalujakin.

Monitoimityökalu: Lisäsimme työkalun, jossa Tinymight 2 on yksikön päällä, aina valmiina käytettäväksi tarvittaessa. Ajatuksena oli mahdollistaa yrttikammion tilavuuden helpottaminen ilman, että tarvitsisi etsiä sopivaa työkalua, koska se on aina laitteen mukana. Samaa työkalua voi käyttää myös yrtin sekoittamiseen, kammion sisällön tyhjentämiseen ja jopa ylösalaisin yrtin tiivistämiseen kahvapuolella.

Metalliosien uusi viimeistely: Tinymight 2:ssa on uusi viimeistely kaikissa ulkoisissa metalliosissa, mikä tekee niistä paljon kestävämpiä naarmuuntumista vastaan, jotta se pystyy käsittelemään aktiivista ja huoletonta käyttöä ja säilyttämään kauneutensa pitkään.

USB-C Pikalataus: Tinymight 2:ssa on täysin uusi latauselektroniikka. Se mahdollistaa erittäin nopean ja tehokkaan latauksen huomattavasti pienemmällä energiahävikillä. Se on suunniteltu toimimaan lähes kaikkien mahdollisten sovittimien kanssa, mukaan lukien tietokoneiden USB-portit, virtapankit, autolaturit, USB PD -pikalaturit, Quick Charge -yhteensopivat laturit. Laite mukauttaa latausnopeutta automaattisesti saadakseen parhaan hyödyn virtaa ottavasta lähteestä. Tarvittaessa meillä on myös lisävarusteena USB-C-sovitin, joka on testattu takaamaan TM2-latauksen maksimaalinen suorituskyky.

Yleinen kestävyys: Paljon työtä ja huomiota on tehty, jotta Tinymight 2:sta on tehty erittäin kestävä laite, joka mahdollistaa huolettoman käytön tuleviksi vuosiksi eteenpäin. Tarkastelimme luetteloa ongelmista, joita meillä oli koskaan ollut alkuperäisen Tinymightin kanssa, takuun palautusten syitä ja päätimme muuttaa kaiken, mikä sitä tarvitsisi. Tämän seurauksena yksikössä on täysin uusi rakenne, useita uusia komponentteja ja lisävaiheita valmistusprosessissa, jotta se on paljon vahvempi ja kestävämpi.

Parempi maku: Tinymight 2:ssa on useita parannuksia, jotka parantavat laitteen tuottaman höyryn makua. Lämmitintä ohjataan nyt paljon tiukemmin pitäen sen lämpötilan ja lämmöntuoton tasaisena kaikissa tilanteissa. Uusi lämmönlevitin ja parannettu lämmittimen ohjaus mahdollistavat yrtin tasaisemman höyrystymisen ja lopputuloksena on hämmästyttävän maukas paksuhöyryn tuotanto.

Pakkauksen sisältö:
1x TinyMight 2
1x 55mm lasinen imupää
1x Jäähdytysyksikkö
1x Akku Molicel P26A tai P28A
1x 80mm titaaninen säilytysputkilo
1x Varaosasett jossa o-rinkuloita verkkoja
1x USB-C latauskaapeli
1x Kantolaukku
1x Käyttöohjeet

 

Lisää muistilistaan
Lisää muistilistaan

Kuvaus

Toimitusaika n. 1-2 viikkoa maksetusta tilauksesta.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “TinyMight 2”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *