PAX 3 Complete Kit

248,00

Nyt uutuutena supertyylikäs Shadow Rain!

Jos etsit tyylikästä, mutta tehokasta vaporisaattoria, joka on sekä helppokäyttöinen että uskomattoman tehokas, PAX 3 on erinomainen vaihtoehto. Se tarjoaa valtavan määrän suorituskykyä mukavassa taskukokoisessa muodossaan ja mukana olevalla sovelluksella voit räätälöidä jokaisen vapohetkesi. PAX 3 on vaikuttava ja ihanteellinen otettavaksi mukaan pienen koon ja huomaamattoman ulkomuodon ansiosta. Minne ikinä menetkin.

Koska PAX 3:lla on edeltäjäänsä verrattuna yli kaksinkertainen lämmitysteho, se pystyy lämpenemään täysin vain 10 – 20 sekunnissa riippuen valitusta lämpötilasta. Se tarjoaa tehokkaan ja luotettavan suorituskyvyn heti käyttöösi, joten et turhaan joudu odottamaan sen lämpiämistä.

Complete Kitin mukana saat kätevän konsentraatti lisäosan, jonka avulla voit vaivattomasti vaihtaa yrttien ja konsentraattien höyrystämisen välillä. PAX 3:n tehokkaan lämmitysjärjestelmän ansiosta se kykenee höyrystämään molemmat perusteellisesti ilman, että laatu tai maku vaarantuisi.

Täyteen settiin sisältyy myös puoliksi täytetyn pesän kannen, jonka avulla voit pakata pesään vain puolet normaalista yrttimäärästä ja saada silti samanlaatuista höyryä, jota voisit odottaa tiiviisti pakatusta, täydestä pesästä.

PAX 3:n mukana tuleva sovellus on hyödyllinen ominaisuus, jonka avulla voit räätälöidä vapohetkesi koskettamatta itse laitteeseen. Sovellusta voidaan käyttää asettamaan PAX 3 -laitteesi tarkkaan lämpötilaan, muuttamaan LED-näytön väriä ja voit jopa lukita laitteen, jolloin varmistamaan, että se ei käynnisty vahingossa tai ulkopuolisten toimesta.

  • Taskukokoinen
  • Nopea lämpenemisaika (10-20 sekuntia)
  • Yhteenkuuluva älypuhelinsovellus
  • Yhteensopiva yrttien, vahojen ja öljyjen kanssa
  • Värinäpalaute
  • Pikalataus (1 tunti)
  • Huima 10 vuoden takuu
Lisää muistilistaan
Lisää muistilistaan
Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osastot: , Avainsanat tuotteelle , ,

Kuvaus

Toimitusaika 1-2 viikkoa maksetusta tilauksesta.

Lisätiedot

Väri

Shadow Rain, Black, Burgundy, Sage, Sand

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “PAX 3 Complete Kit”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *