Mighty

Alkuper√§inen hinta oli: €349,00.Nykyinen hinta on: €299,00.

Huh, katso hintaa! ūü§≠

Toisin kuin monet muut markkinoilla olevat vaporisaattorit, jotka tarjoavat vain ennalta asetettuja l√§mp√∂tila-asetuksia, Mighty -vaporisaattorit antaa sinulle t√§yden l√§mp√∂tilanhallinnan. Sen avulla voit valita mink√§ tahansa l√§mp√∂tilan v√§lill√§ 40¬įC – 210¬įC. L√§mpenemiseen kuluu aikaa vain 90-120 sekuntia. Laitteen l√§mp√∂tilan muuttaminen ei voisi olla helpompaa, koska sen kyljess√§ on yksinkertaiset plus- ja miinuspainikkeet ‚ÄĒ erityisen hy√∂dyllist√§ aloittelijoille.

Mightyn virtalähteenä toimii kaksi sisäänrakennettua 3300 mAh:n litiumparistoa ja se voi tuottaa jopa 120 minuuttia jatkuvaa höyrystämistä yhdellä latauksella. Ja kun akut on ladattava, voit silti käyttää vaporisaattoriasi mukana toimitetun virtalähteen kanssa samalla kun se latautuu (pass-through-lataus).

Akkuvirran säästämiseksi, kun vapoa ei käytetä, Mightyssa on automaattinen sammutusajastin, joka sammuttaa laitteen kahden minuutin käyttämättömyyden jälkeen. Tämän ominaisuuden ansiosta sinun ei tarvitse koskaan huolehtia akun tyhjentymisestä siinä tapauksessa, että huomiosi on kiinnittynyt muualle tai tiput vapottamisen jälkeen.

Mightyn innovatiivisessa lämmitysjärjestelmässä käytetään sekä konduktio- että konvektiolämmitystä parhaan mahdollisen höyrynlaadun varmistamiseksi. Pohjimmiltaan se tarkoittaa, että yrttejäsi, konsentraattejasi tai öljyjäsi lämmitetään kahdella tavalla samanaikaisesti, sekä kuumentamalla pinta joka on kontaktissa yrtteihin (konduktio) että lämmittämällä ilmaa, joka virtaa materiaalin ympärillä ja läpi (konvektio).

Session alussa käytetään enimmäkseen konvektiota, mutta jatkaessasi pesä lämpenee ja aloittaa konduktiolämmityksen. Tämä tarkoittaa, että pystyt aina hengittämään paksua ja maukasta höyryä riippumatta siitä, kuinka voimakkaasti imet.

  • Tehokkain kannettava vaporisaattori
  • Vaikuttava akunkesto (90-120 min)
  • Helppok√§ytt√∂inen
  • Korkealaatuinen puhdas h√∂yry
  • Tyylik√§s ja kest√§v√§
  • Tarkka l√§mp√∂tilanhallinta (40-210¬įC)
Lisää muistilistaan
Lisää muistilistaan

Kuvaus

Toimitusaika noin 1-2 viikkoa maksetusta tilauksesta.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimm√§inen arvio tuotteelle “Mighty”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Saatat myös pitää...