Hydrology 9NX

300,00

Jos etsit all-in-one vaporisaattoria, joka pystyy käsittelemään kaikkea kuivista yrteistä tiivisteisiin, Hydrology 9 NX on juuri se mitä tarvitset. Sisäänrakennetun vesisuodatusjärjestelmän ja jäähdytysominaisuuksien ansiosta se tarjoaa tasaisen ja maukkaan höyryn vuosiksi eteenpäin.

Hydrology 9 NX toimitetaan valmiiksi koottuna, mutta yläosa on ruuvattava irti, jotta sen voi täyttää vedellä. Roisketiivis rakenne varmistaa, ettei vettä pääse sähkökomponentteihin.

Hydrology 9 NX:n hybridilämmityskammio yrteille varmistaa, että yrtit kuumenevat tasaisesti ja perusteellisesti. Tämä kammio hyödyntää kaksikerroksista lämmitystekniikkaa, mikä tarkoittaa konvektion yhdistämistä konduktiolämmitykseen, jotta saat joka kerta tehokkaan ja hyvänmakuisen höyryn!

Upouudessa tiivistekammiossa on vallankumouksellinen lämmitystekniikka, ja sitä voidaan käyttää joko kvartsilasimaljan tai keraamisen kulhon kanssa halutusta lämpötilasta riippuen. Tämä lämmitysjärjestelmä takaa tehokkaan lämmöntuoton, samalla kun se kattaa kaikki kulhon alueet jättämättä kylmää rakoa.

Hydrology 9 NX:ssä on anturi, joka tunnistaa lämmityskammion ja säätää lämpötilatasot automaattisesti, jotta saat tarkat asetukset sekä tiivisteille että yrteille.

Voit muuttaa haluttua lämpötilaa kääntämällä Hydrology 9 NX:n alaosassa olevaa säädintä. Valittavana on 6 eri lämpötilavaihtoehtoa: 180°C – 235°C yrteille ja 290°C – 410°C tiivisteille, kuten öljylle tai vahoille.

Lämpötilatasoa edustavat sininen (matalin), vaaleansininen, keltainen, violetti, punainen ja valkoinen (korkein). Tämän värikoodatun järjestelmän avulla voit helposti tietää, mikä lämpötila on asetettu, ja se helpottaa säätämistä ilman näyttöä katsomista.

Hydrology 9 NX pysyy asetetussa lämpötilassa kaksi minuuttia ennen kuin se siirtyy valmiustilaan ja pysyy sitten valmiustilassa, kunnes se sammutetaan tai se sammuu automaattisesti 10 minuutin kuluttua.

Lisää muistilistaan
Lisää muistilistaan

Kuvaus

Toimitusaika noin 1-2 viikkoa maksetusta tilauksesta.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Hydrology 9NX”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *