Julkaistu Jätä kommentti

HeadShop kivijalka tänään 1-vuotta!

VUODESTA 2017-2018

Four&Twentyn historia ulottuu vuoteen 2017 asti, jolloin aloitimme toimintamme pelkän verkkokaupan avulla (www.fourtwenty.fi). Päätuotteinamme olivat tuolloin ainoastaan keräiltävät siemenet. Olimmekin ensimmäisiä kotimaisia toimijoita, joilta siemenien tilaaminen tapahtui niin sanottua “virallista” reittiä pitkin ja toimitukset tapahtuivat kotimaan sisäisellä logistiikalla. Tämä oli tuolloin uutta ja ihmeellistä. Nykyään voisi sanoa että ihan perussettiä.

TUOTEVALIKOIMA LAAJENEE 2019

Vuonna 2019 lisäsimme verkkokauppaamme myös laadukkaiksi pitämät ja testaamat, kasvatuskäyttöön optimoidut LED-kasvatusvalot. Oli selvää, että nämä kaksi toimijaa olivat Todogrowled (TGL) Espanjasta sekä Horticulture Lightning Group (HLG) jenkeistä, joiden tuotteita alamme maahantuomaan. Olivathan nämä jo olleet vuosia laatutietoisten kasvattajien tiedossa. Olimme toimineet LED-teknologian ja elektroniikan parissa jo vuosia, joten kokemuksen, ammattitaidon ja tiedon pohjalta, pystymme tarjoamaan asiakkaillemme vain parasta luxia ja aina järkevään hintaan.

TASAN VUOSI SITTEN 2020

Tasan vuosi sitten vietimme HeadShop -myymälämme avajaisia Turussa Satakunnantiellä. Verkkokauppa oli saanut siis tuekseen kivijalkatoiminnan ja tuotevalikoima oli kasvanut kuin pullataikina. Uteliaat ihmiset tulivat kahville ja joulutortulle jutustelemaan niitä näitä ja ihastelivat rohkeuttamme ryhtyä alalle. Ja se rohkeus kannatti ja kannattaa edelleen. Siihen isoimpana syynä ovat Te asiakkaat. Ilman teitä tämä toiminta ei olisi mahdollista. Meidän ylivoimaisina kilpailuvaltteina on asiantuntemus, laadukas asiakaspalvelu, laadukas tuotevalikoima ja tietenkin nopeat toimitukset sekä joustavuus.

TÄNÄÄN 7.11.2021

Haluamme juhlistaa kivijalkamyymälämme 1-vuotis synttäreitä ja tarjoilemmekin kaikille asiakkaillemme jälleen kerran kahvia, torttuja, suklaata ja pipareita. Tule poikkeamaan, rupattelemaan ja nauttimaan kuppi kuumaa kera makeiden herkkujen. Tervetuloa!

Pssssst…ja jotta myös verkkokaupan asiakkaat saisivat tästä omansa, ohessa alennuskoodi “synttärit” joka oikeuttaa -10% alennukseen kaikista verkkokauppamme normaalihintaisista tuotteista. Alennus on voimassa vain tänään.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *